Tagrenovering og nyt tag
– vi udfører alt tagarbejde

Hos Havremarkens Tømrerforretning ApS er tagarbejde et af vores specialer, og vi varetager tagopgaver for både private kunder, virksomheder, boligforeninger og kommunale instanser. Vi udfører tagarbejde med base i Fjerritslev, men kører også gerne til Blokhus og Aabybro.

Vi udfører alle typer opgaver på taget:

  • Vi renoverer og udskifter tage
  • Vi opsætter kviste og ovenlysvinduer
  • Vi bygger tagterrasser
  • Vi ombygger uudnyttede tagetager til brugbart boligareal
  • Vi foretager mindre og større tagrenoveringer

​Intet tagarbejde er for stort eller for småt for os. Skal du blot have skiftet en enkelt tagsten, klarer vi også det.

​Tagarbejde i højeste kvalitet

Vi bestræber os altid efter, at vores tagarbejde harmonerer med den bygningsstil, der i forvejen er, og vi efterkommer altid vores kunders ønsker og behov. Med vores erfaring og viden inden for tagrenovering og bygningsprojekter kan vi hjælpe dig med hvilken som helst løsning, der er bedst for netop dit projekt.

Vi går op i kvaliteten af vores arbejde med en tagrenovering og sørger altid for, at opgaven bliver udført ned til mindste detalje. Vi vil hellere lave det halve helt, end at lave det hele halvt.

​Kontakt din lokale og kvalitetsbevidste tømrer

Søger du er erfaren og kvalitetsbevidst tømrer til dit tagarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 41 19 82 94 eller mail firma.hmtf@gmail.com og undersøg mulighederne på netop dit projekt. Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud og gratis råd og vejledning.