Tømrermester der udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde
Havremarkens Tømrerforretning udfører alt inden for tømrer- og snedkerarbejde i Blokhus, Fjerritslev og Aabybro. Vores tømrermester udfører alt fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.

​Vi påtager os gerne hovedentrepriser, hvor vi som tømrermester står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere, der alle er virksomheder kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme. Vi har eksisteret siden 2005 og vores tømrermester og øvrige ansatte besidder store kompetencer, som dækker mange områder, hvilket gør det muligt for os at udføre specielle opgaver. Interesseret i hvad vi ellers kan hjælpe dig med af tømrerarbejde?

​Alsidige faglige kompetencer findes hos lokal tømrermester
Vores medarbejderstab er kendetegnet ved deres alsidige faglige kompetencer og deres insisteren på at udføre alt arbejde efter de højeste standarder. Vi går op i kvaliteten af vores arbejde og er ikke færdige, før alt er præcis, som kunden vil have det. Hos os finder du en tømrermester, som hellere vil lave det halve helt, end at lave det hele halvt. Vi lever af vores kunder, hvilket giver dig en garanti for en holdbarhed og en kvalitet, der altid er i top.

​Kontakt os for både store og små opgaver
Vi løser opgaver for store og små erhvervsvirksomheder, for offentlige institutioner, for boligforeninger og for private husejere. Vil du vide mere eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra vores tømrermester, så kontakt os på mail firma.hmtf@gmail.com eller telefon ​41 19 82 94.​