Hos Havremarkens Tømrerforretning ApS udfører vi isolering med papiruldsisolering fra CBI Danmark A/S, når der skal isoleres lofter, hulmure og gulve – og det er med god grund, at vi bruger netop denne type isolering. Dette udfører vi i alle boligtyper i Blokhus, Fjerritslev, Aabybro og resten af Nordjylland.​

Du kan derfor altid forvente en høj faglig ekspertise og en grundig rådgivning inden for papiruldsisolering og energibesparelse i din bolig. Vi lytter til dine ønsker og gennemgår boligen sammen med dig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop din bolig.

Mange fordele med papiruldsisolering:

  • Høj-effektiv isolering
  • Granulatet består af organiske fibre, der hverken kradser eller klør under opsætning eller ved efterfølgende brug
  • Lader fugten passere, uden det går på kompromis med selve isoleringsevnen
  • Dette giver et bedre, sundere og mere naturligt indeklima i boligen og dermed en bolig, der kan ånde og håndtere både fugt og kondens
  • Det giver en maksimal brandmodstand og bedre lydisolering
  • Når der isoleres med papiruldsisolering, giver det en stor energibesparing, hvilket giver et lavere varmeforbrug og en lavere varmeregning.

Vi er certificeret isolatør

Havremarkens Tømrerforretning er certificeret isolatør, og vi har været på seminar omkring netop brugen af denne isoleringstype og dets egenskaber samt brugen af det. Vi har mange års erfaring med papiruldsisolering og står inde for et bæredygtigt produkt.

​Ønsker du at vide mere om papiruldsisolering, er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail firma.hmtf@gmail.com eller telefon 41 19 82 94 for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.