Havremarkens Tømrerforretning ApS laver alle former for ombygning, tilbygning og nybyg. Mange ældre huse er ikke indrettet efter den moderne families behov og størrelse. Måske er køkkenet for lille eller kontoret for stort. Måske der er brug for en større eller ny garage. Et redskabsskur i haven eller tagterrasse på førstesalen. Måske skal der bygges et helt nyt hus.

​​Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan laves om, bygges til eller bygges nyt.

​Vi tager alle udfordringer op og kan også stå som hovedentreprenør, så du kun skal have kontakt med én person gennem hele dit byggeprojekt. Vi står for det hele fra start til slut og med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er den bedste løsning til netop dit hus og dine behov.

​​Hos Havremarkens Tømrerforretning ApS er vores varemærke det solide håndværk. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det. Så kontakt os på telefon 41 19 82 94 og lad din næste tømreropgave i Fjerritslev, Brovst, Blokhus eller Aabybro være i trygge hænder. Alternativt skal du være velkommen til at sende en mail, så kan du også vedhæfte tegninger m.m. – skriv til os på firma.hmtf@gmail.com.