Havremarkens Tømrerforretning er ISO 9001 certificeret under navnet PMC Bygningsrådgivning, og godkendt af energistyrelsen til at lave energimærkning på 1 familiehuse og flerfamiliehuse.

I annoncer for bygninger til salg eller udleje skal energimærket være synligt. Energimærket viser bygningens placering på energimærkeskalaen fra A til G, hvor A er den bedste placering. Siden ordningen blev etableret i 1998 er nye lavenergihuse opstået. Derfor har energimærkningsskalaen fået tre nye A’er: A2010, A2015 og A2020.

Mærkerne refererer til energikravene i det Bygningsreglement, som huset lever op til. De nye mærker ses primært i forbindelse med nybyggeri. Energimærkningen af bygninger til salg eller udleje skal annonceres med den skalaværdi, der fremgår af energimærkningsrapporten.

Energikonsulent i Nordjylland

Energikonsulent NordjyllandHavremarkens Tømrermester er din lokale energikonsulent i hele Nordjylland. Vi har gennemført en særlig uddannelse hos Teknologisk Institut, så vi kan finde energibesparelser ved en gennemgang af din bolig – på tværs af forskellige håndværkerfag.

Vi kan vejlede dig om udskiftning af oliefyr, udskiftning af vinduer, efterisolering af tag eller mure eller udskiftning af ventilationssystemet – alt, hvad der kan hjælpe dig med at spare på energien, hjælpe miljøet, spare på pengene og skabe et bedre indeklima for dig og din familie.

​​Vi kan også hjælpe dig med at søge et CO2-tilskud hos kommunen, hvis du skal have noget udskiftet.

​​Termografi

Hos Havremarkens Tømrerforretning ApS udfører vi også termografisk stråling af dit hus. Det kan vise præcis, hvor dine kuldebroer er henne, hvor der er hul eller hvor der mangler isolering. På denne måde kan vi sørge for kun at reparere på selve fejlen i stedet for at rive hele gulvet op for eksempel. Derved bliver det også en billigere løsning for dig i længden.

Eksempler på forhold, der kan vises ved hjælp af termogrammer:

  • ​Kuldebroer i konstruktionen
  • ​Utætheder i konstruktionen
  • ​Svagheder i konstruktionssamlinger
  • ​Mangelfuld isolering
  • ​Fejl eller dårligt udført isoleringsarbejde
  • ​Kontrol af efterisoleringsarbejders kvalitet

Ovenstående forhold er afsløringer, som alle i større eller mindre grad er årsag til varmetab, varmespild og trækgener gennem klimaskærmen.

​​Termografiudstyr måler infrarød stråling, som omsættes til overfladetemperaturer. Der dannes billeder, som vises på en monitor, og som kan gengives elektronisk eller på papir.

​​Kontakt os på e-mail firma.hmtf@gmail.com eller telefon 41 19 82 94, så kommer vi ud og laver et tjek på dit hus eller din ejendom. Det kan kun være pengene værd.