Gamle døre og vinduer kan være en belastning rent økonomisk og energimæssigt. Kan varmen suse lige ud igennem, kan det mærkes på pengepungen. Derfor er det altid en fordel at få lavet en udskiftning af vinduer – og ikke kun for udseendets skyld.

​Hos Havremarkens Tømrerforretning ApS udfører vi udskiftning af vinduer og døre. Vi både leverer og monterer alle slags døre og vinduer fra kælder til kvist og altid i den bedste kvalitet – om det så er udskiftning af termoruder, et nyt stort glasparti eller en foldedør. Vi kommer til både private og erhverv i både Blokhus, Fjerritslev og Aabybro.

​Mange fordele ved udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer kan spare dig store beløb på den årlige varmeregning. Med nye lavenergivinduer, der er ordentligt tætnet, vil isoleringsevnen være betydeligt højere, hvorfor boligen bedre kan holde på varmen og dermed minimere varmeforbruget.

​Med nye vinduer og en bedre tætning er det også muligt at forbedre indeklimaet, ligesom det naturligvis også er med til at højne boligens salgsværdi.

Kvalitetsarbejde fra ende til anden

Med vores mange års erfaring i branchen kan vi hjælpe dig fra start til slut. Vi kan rådgive dig om den bedste løsning til netop din bolig og udføre udskiftning af vinduer og døre efter dine mål og ønsker. Så kontakt os på e-mail firma.hmtf@gmail.com eller på telefon 41 19 82 94, hvis du skal have nye vinduer eller døre.